Η Camelot International Health Organization μελετώντας το πρόβλημα σε βάθος κατασκεύασε ένα σύγχρονο σύστημα μαγειρέματος που μπορούμε να μαγειρέψουμε χωρίς λάδι και νερό και έτσι να παίρνουμε όλες τις βιταμίνες, τα μεταλλικά άλατα και όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειαζόμαστε.
Ο σύγχρονος τρόπος μαγειρέματος της Camelot International Health Organization μας βοηθά να διατηρούμε και εμείς και η οικογένεια μας την καλή μας υγεία.
Το σύστημα Lady της Camelot International Health Organization περιλαμβάνει τα κάτωθι τεμάχια καλύπτοντας τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής νοικοκυράς.
Σκεύος 6 λίτρων | Σκεύος 4,5 λίτρων | Σκεύος 3 λίτρων |
Γαλατιέρα 1,5 λίτρων | Τηγάνι 3,5 λίτρων | Σκεύος ατμού |
Μπώλ ψυγείου 24 εκ | Μπώλ ψυγείου 20 εκ | Βάση σερβιρίσματος |
Καλαθάκι τηγανίσματος | Τρίφτης | Στεφάνη |
Βεντούζα |
Απόλυτη ικανοποίηση από την χρήση των Camelot Lady σκευών
Αξία τροφών
Καλύτερη διατροφή που προωθεί την καλή υγεία και ζωή
- Λιγότερη υγρασία και χαμηλή θερμοκρασία που διατηρεί τις φυσικές βιταμίνες και τα μεταλλικά άλατα των τροφών
- Διατήρηση της φυσικής γεύσης και των χρώματα τους
- Λιγότερη συρρίκνωση του φαγητού
- Μεγάλα κομμάτια κρέατος μπορούν να μαγειρευτούν μένοντας μαλακά και γευστικά
- Το ξεφλούδισμα των τροφών μπορεί να μειωθεί ή να παραλειφθεί
Ενέργεια
Η οικονομία ρεύματος προσφέρει αποταμίευση και είναι φιλική προς το περιβάλλον
- Η χαμηλή θερμοκρασία στο μαγείρεμα μειώνει την κατανάλωση ρεύματος
- Το μαγείρεμα ψητών μπορεί να γίνει πλέον στα σκεύη καταργώντας το συμβατικό ψήσιμο στον φούρνο
- Όχι καμένα πλέον φαγητά
Χρήματα
Η αποταμίευση συνεχίζεται όλη σας την ζωή
- Τα πανίσχυρα, βαριά τέλειας ποιότητας ανοξείδωτα σκεύη, μας προσφέρουν υπηρεσίες για μια ζωή περιορίζοντας το κόστος αντικαταστάσεων
- Η χρήση μαγειρικού λίπους και λαδιού δεν είναι πλέον αναγκαία στα περισσότερα φαγητά
- Μειωμένοι λογαριασμοί ρεύματος λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και της δυνατότητας μαγειρέματος ψητών χωρίς την χρησιμοποίηση του φούρνου της κουζίνας
Χρόνος και κόπος
Απλούστευση της παρασκευής των φαγητών
- Λιγότερα σκεύη χρησιμοποιούνται με τον συνδυασμό τροφών στο ίδιο σκεύος
- Δεν χρειάζεται παρακολούθηση κατά το μαγείρεμα, αποφεύγεται ο υπερβρασμός και το συνεχές ανακάτεμα των φαγητών
- Μείωση χρόνου ψησίματος
- Ευκολία στο καθάρισμα των σκευών. Δυνατή η χρήση πλυντηρίου πιάτων
- Ευκολία στην αποθήκευση μια και τοποθετούμενα το ένα πάνω στο άλλο δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο ντουλάπι